La venjança impulsa la Fiscalia a recórrer el tercer grau dels presos polítics

Demana la suspensió immediata

Publicitat

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha recorregut aquest dimarts la classificació en tercer grau dels presos i preses polítics davant el Jutjat de Vigilància Penitenciària.

En l’escrit, que ha pogut consultar Europa Press, la Fiscalia demana la suspensió immediata del tercer grau, tal com passaria si presentés un segon recurs davant el Tribunal Suprem (TS), una mesura que haurà de valorar el jutjat.

Aquest recurs afecta el líder d’ERC, Oriol Junqueras; la presidenta legítima del Parlament Carme Forcadell; els consellers legítims Joaquím Forn i Raül Romeva; el líder d’Òmnium, Jordi Cuixart; l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez, i la Fiscalia encara estudia els recursos per als exconsellers Rull, Turull i Bassa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes