Cs exigeix a Puigdemont que torni a Catalunya

"El que hauria de fer és tornar ara, donar la cara, demanar perdó i assumir les conseqüències legals dels seus actes"

La portaveu nacional de Cs, Lorena Roldán, ha exigit aquest dilluns al president legítim de la Generalitat Carles Puigdemont que torni ara a Catalunya sense esperar el resultat de les properes eleccions autonòmiques, “doni la cara” i assumeixi les conseqüències legals dels seus actes, com ha recordat que sí van fer alguns dels seus companys de “cop”.

Publicitat

Així ha reaccionat Roldán a les paraules de Puigdemont en una entrevista de TV3 en la qual va assegurar que, en cas de presentar-se a les properes eleccions i ser investit pel Parlament, tornaria a Catalunya.

“El que hauria de fer és tornar ara, donar la cara, demanar perdó i assumir les conseqüències legals dels seus actes”, ha respost la líder de Cs a Catalunya, que a més ha demanat que deixi de “donar lliçons” des de Brussel·les.

En qualsevol cas, Roldán ha criticat el fòrum que van brindar a Puigdemont català per poder fer aquestes declaracions, en una entrevista “de promoció” del seu llibre en una televisió pública que paguen tots els catalans.

“És una autèntica vergonya com s’utilitza la televisió pública al servei del separatisme i com una maquinària de propaganda separatista”, ha criticat després de defensar que la seva tasca hauria d’estar “al servei de tots els catalans i no tan sols del separatisme”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes