Creix la pressió per la llei dels lloguers

JxCat, ERC, CatECP, la CUP i el Sindicat de Llogaters demanen reunir-se amb Torra

Publicitat

xCat, ERC, CatECP, la CUP i el Sindicat de Llogaters han demanat aquest divendres al president de la Generalitat, Quim Torra, reunir-se per abordar la proposició de llei que pretén limitar el preu dels lloguers i que JxCat ha esmenat malgrat ser un dels grups impulsors de la iniciativa.

En un comunicat, han explicat que els quatre partits i el Sindicat de Llogaters s’han reunit aquest mateix divendres al Parlament i han signat la petició per reunir-se “de manera urgent” amb el president del Govern.

La llei, que van presentar els quatre grups al Parlament, s’havia de votar aquest divendres en el ple de la cambra, però la votació s’ha ajornat després que Cs i el PP demanessin un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries (CGE).

Aquests dies la proposta ha estat un focus de polèmica perquè JxCat ha presentat diverses esmenes al text que ells mateixos havien presentat, la qual cosa ha provocat les crítiques d’ERC, els comuns, la CUP i el Sindicat de Llogaters, perquè consideren que en desvirtua el contingut.

Els vots de JxCat són necessaris perquè la llei tiri endavant, atès que Cs, el PSC-Units i el PP ja han manifestat que hi votaran en contra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes