Esborrar la piulada

Mira que hi ha escenes absurdes, i ahir a Twitter, escenari principal d’aquests moments, va regalar un d’aquells que són per emmarcar amb fusta blanca i decorar el menjador.

El vicesecretari General de Vertebració Territorial i Partit Obert d’ERC, un d’aquells carrecs que fa patxoca a les targetes de visita i que només millora amb un ‘Master of the universe’ al costat, li va demanar al cantant exiliat a Bèlgica, Josep Valtònyc, que esborrés una piulada on assegurava que era de “gilipolles” que el partit republicà volgués “redoblar” l’aposta del diàleg: “Ahir surt que els espien il·legalment i avui demanen més diàleg. Jo crec que són gilipolles.”

Isaac Peraire, acompanyat per la foto de portada del seu perfil ‘Llibertat presos polítics catalans ara’, li responia: “Pots borrar la piulada i demanar disculpes @valtonyc? Merci”.

Bé, la situació és tan ridícula que quasi es comenta per si sola. Valtònyc és a l’exili per cantar contra la monarquia borbònica, per fer ús del dret de llibertat d’expressió. En quin moment el vicesecretari General de Vertebració Territorial i Partit Obert d’ERC acompanyat per la foto de portada del seu perfil ‘Llibertat presos polítics catalans ara’ va pensar que seria bona idea intentar censurar en públic l’opinió del cantant? Ah, que potser la cosa va de defensar la llibertat d’expressió si aquesta va a favor teu. Verge santa…

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.