Ventura Pons subhastarà la seva col·lecció d’art el 13 de juliol

El cineasta posa a la venda una seixantena d'obres, entre les quals Ràfols Casamada, Guinovart, Tàpies i Amat

El director de cinema Ventura Pons (Barcelona, 1945) posarà a subhasta el 13 de juliol a Setdart la seva col·lecció privada d’art. El lot inclou una seixantena d’obres gràfiques i originals d’artistes com Ràfols Casamada, Frederic Amat, Josep Guinovart, Xavier Serra de Rivera, Jordi Sardà, Manolo Valdés o litografies d’Antoni Tàpies i Pablo Picasso. La seva vessant de col·leccionista va començar a finals dels anys 60, assegura que “quasi de manera orgànica”, quan va comprar la seva primera obra d’art, una afició que va incrementar-se amb els anys i gràcies a l’amistat que mantenia amb artistes com Arranz Bravo, Francesc Todó i Josep Guinovart.

Publicitat

Pons explicarà en una roda de premsa aquest divendres a la tarda el motiu de la venda de la seva col·lecció, que se circumscriu en un moment especialment complex pels professionals del món de la cultura.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes