Colau elogia les polítiques d’emergència del Gobierno

"S'ha salvat molta gent de l'abisme"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha elogiat aquest dijous les polítiques d’emergència i socials que ha impulsat el Govern central davant la crisi de la covid-19, amb les quals considera que “s’ha salvat molta gent de l’abisme” i que també veu fonamentals per impulsar polítiques d’innovació i digitalització.

Publicitat

Ho ha dit en una compareixença amb motiu de la reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona i en la qual s’ha ratificat l’acord d’extensió del Mobile World Congress (MWC) a la capital catalana fins el 2024.

Colau s’ha adreçat a la vicepresidenta tercera del Govern d’Espanya i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, que forma part del patronat i ha participat en la reunió, i li ha reclamat que “no s’oblidin de les ciutats en aquesta recuperació econòmica”.

En aquest sentit, ha demanat al Govern central que compti amb Barcelona per a la recuperació econòmica perquè assegura que la ciutat “està plenament preparada per desenvolupar tot el seu potencial”.

En la seva intervenció, Calviño ha subratllat que “les ciutats són, sens dubte, agents clau perquè la recuperació econòmica sigui ràpida, robusta i més inclusiva i sostenible”, i ha posat en valor el compromís de totes les administracions per treballar juntes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes