La Vall d’Aran supera el brot de Covid-19 detectat a finals de juny

"Havent passat els catorze dies de l'inici del brot, ja es considera controlat i tancat després que s'hagi aixecat l'aïllament domiciliari a bona part dels afectats"

El Conselh Generau d’Aran ha assegurat aquest dimecres que “dona per tancat el brot de covid-19 que es va detectar a final de juny” a la comarca de la Vall d’Aran (Lleida) arran d’una barbacoa.

Publicitat

“Havent passat els catorze dies de l’inici del brot, ja es considera controlat i tancat després que s’hagi aixecat l’aïllament domiciliari a bona part dels afectats”, ha assegurat el Conselh Generau en un comunicat.

El govern aranès ha informat que, des del mes de maig fins ara, “no hi ha hagut cap persona ingressada per coronavirus a l’Espitau Val d’Aran”.

“Després de diverses informacions que han aparegut en els mitjans de comunicació, el Conselh Generau d’Aran vol precisar que la situació sanitària que es viu al Segrià no té cap relació amb l’actual situació a l’Aran”, ha informat.

A més, el Conselh Generau ha insistit “a demanar responsabilitat i prudència, i aplicar les mesures de seguretat recomanades (distància, mascareta i higiene)”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes