La justícia espanyola, “la més ràpida del món” a l’hora de jutjar independentistes

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat aquest divendres la justícia espanyola de ser “la més ràpida del món” quan ha de jutjar independentistes catalans com la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs.

“La injustícia espanyola pot arribar a ser la més ràpida del món quan es tracta de jutjar independentistes catalans. Tota la força i tot el suport, Laura Borràs!”, ha subratllat en un missatge en el seu compte de Twitter que ha recollit Europa Press.

El magistrat del Tribunal Suprem Eduardo de Porres ha citat el 22 de juliol Borràs perquè declari en qualitat d’investigada per presumptes delictes de prevaricació, frau a l’Administració, malversació de cabals públics i falsedat documental que presumptament va cometre durant l’etapa en la qual va ser directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

- Publicitat -