Apple aposta per Barcelona

Lloga 6.000 m2 d'oficines a la cantonada de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya

Publicitat

Apple ha signat un contracte de lloguer per instal·lar-se en el número dos de Passeig de Gràcia, a Barcelona, segons ha informat ‘idealista/news’. El grup tecnològic tindrà les noves oficines davant de la seva ‘flagship store’ a la capital catalana, a la cantonada entre Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya. Fins ara, Apple tenia contractat un espai de ‘coworking’ a Rambla Catalunya i, ara, l’empesa preveu traslladar tots els empleats a la nova oficina, de 6.000 metres quadrats i propietat de Catalana Occidente. Aquesta empresa ha invertit 35 milions d’euros en la reforma de l’edifici, que tindrà com a resultat plantes obertes i flexibles així com els estàndards d’eficiència energètica.
L’edifici té una superfície total de 9.300 metres quadrats, dels quals Appel n’ocuparà la gran part. Les obres de la reforma integral es van iniciar el març de 2017 i s’espera que durin 42 mesos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes