El PP titlla d'”infàmia” la destitució de Pérez de los Cobos

“El govern està més a prop de Bildu que de la Guàrdia Civil”

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, assegura que la destitució del coronel Diego Pérez de los Cobos, “demostra que el govern espanyol està més a prop de Bildu que la de la Guàrdia Civil”. En una entrevista a TVE, García Egea ha afirmat que l’executiu de Sánchez no s’hauria “atrevit” amb “un càrrec de Bildu o d’ERC” i ho ha qualificat “d’infàmia intolerable”. García Egea ha insistit que el PP demanarà que Marlaska compareguin per donar explicacions i ha dit que “no queda ni rastre d’aquell jutge” que va ser el ministre. “El govern envia un missatge clar: tot aquell que l’investigui serà apartat o cessat”, ha afirmat.

Publicitat

En aquest sentit, ha acusat el govern espanyol de “fulminar” tot aquell que “el destorba en els seus plans totalitaris”.

García Egea ha assegurat també que l’executiu està aprofitant la pandèmia per imposar la seva agenda “ideològica” però que “cap cessament taparà el gran desastre que ha suposat la seva gestió”.

En aquest sentit, ha dit que el govern està “nerviós” per les conclusions que puguin sortir de l’informe del 8-M i ha afirmat que “sinó hagués generat contagis en cadena, no s’hauria cessat el coronel”, a qui ha qualificat “d’home d’honor”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes