Colau, com JxCat, creu que no és moment de plantejar comicis a Catalunya

"La gent no està per eleccions ara mateix"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que ara no és el moment de plantejar eleccions a Catalunya. “La gent no està per eleccions ara mateix”, ha dit en declaracions a TV3. Colau ha afirmat que no creu que el moment màxim d’emergència sigui moment de plantejar comicis, tot i que hi hagi un Govern “força dividit”. “Quan hi hagi una mínima normalitat es podria plantejar que hi hagi eleccions”, ha afegit. D’altra banda, ha defensat que l’estat d’alarma “era necessari” per establir uns criteris comuns però ha reivindicat que a mesura que avança el desconfinament ajuntaments i comunitats tinguin “més paper”. Colau també ha afirmat que no va entendre el ‘no’ d’ERC en la darrera votació per prolongar l’estat d’alarma.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes