Objectiu: ofegar les empreses de l’Ibex35 amb correus massius

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

La Plataforma Alcem-nos, impulsada pel sindicat Intersindical-CSC i altres organitzacions independentistes, ha proposat fer arribar “a les grans fortunes i a la banca, representades per les empreses de l’Ibex 35”, un correu electrònic reivindicatiu amb motiu del Primer de Maig. El correu també s’enviarà de forma “massiva” a governs dels estats i nacions i de les institucions europees, denunciant la “precarització” dels treballadors o la desigualtat entre dones i homes. A més, també es denunciarà el “futur incert” derivat de la crisi del coronavirus, especialment per als més joves. D’altra banda, la plataforma també demana fer una forta campanya a les xarxes socials per sortejar virtualment la impossibilitat de fer protestes al carrer.

La plataforma ha habilitat un formulari online que permet enviar la queixa a empreses i governs.

Pel que fa a l’acció a les xarxes socials, l’objectiu és “substituir les tradicionals manifestacions als carrers i a les places, en forma de manifestacions per reivindicar els drets laborals i socials i lluitar contra la precarització i les desigualtats a la feina que la crisi de la Covid-19 accentuarà de forma greu”.

- Publicitat -