L’Eurocambra destinarà 3.080M€ al sector sanitari dels països afectats

També es finançaran vols de repatriació amb 45 milions d'euros addicionals

Publicitat

L’Eurocambra ha aprovat destinar 3.080 milions del pressupost europeu d’enguany al sector sanitari per la crisi del covid-19. Uns fons que aniran directament als estats i que es podran utilitzar per comprar material mèdic, contractar més personal o per construir hospitals de campanya. També es dedicaran 45 milions d’euros addicionals per finançar vols de repatriació i més de 3 milions i mig d’euros per al Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties. A més, es destinaran 350 milions d’euros per “ajudar a Grècia a fer front a la pressió migratòria” i 100 milions d’euros a Albània per les tasques de reconstrucció després del terratrèmol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes