Batussa al govern espanyol a compte de l’ingrés mínim vital

Escrivá diu que l'ingrés mínim vital encara trigarà "més d'un mes" a aprovar-se en el Consell de Ministres

El ministre d’Inclusió, Migracions i Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha assegurat aquest divendres que l’ingrés mínim vital encara trigarà “més d’un mes” a aprovar-se en el Consell de Ministres. “És el calendari que el meu Ministeri té des del començament al cap”, ha afegit.

Publicitat

En una entrevista a la Cadena Cope, que ha recollit Europa Press, Escrivá ha reconegut que li va sorprendre “que es donés per fet que hi hauria una roda de premsa” dijous amb el vicepresident d’Afers Socials, Pablo Iglesias, per presentar aquest ajut, i que a més a més se n’assabentés per la premsa.

“Per agenda era molt difícil per a mi. Jo ho sabia i de fet no hi va haver aquesta roda de premsa, es va substituir per un comunicat”, ha apuntat el titular de Seguretat Social, que ha explicat que no ha existit cap mena de discrepància en el si de l’executiu.

En aquest sentit, Escrivá ha explicat que al llarg d’aquest dimecres i dijous va parlar amb Iglesias per discutir “qüestions de calendari” i per veure “si es comunicava” mitjançant una roda de premsa o per una nota a través dels mitjans de comunicació.

“Sempre he mantingut que hem de desplegar aquesta mesura durant les properes setmanes. Fa mesos diria mesos, però sempre hem tingut un calendari per tenir la norma disponible durant la segona quinzena de maig. Aquest és el calendari que hem tingut”, ha insistit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes