La CUP demana que el Parlament recuperi la capacitat de controlar el Govern

El diputat de la CUP en el Parlament Carles Riera ha assegurat aquest dimarts que és “imprescindible que la Cambra catalana i els grups recuperin al més aviat possible” la capacitat de controlar el Govern i fer propostes durant la crisi generada pel coronavirus.

Publicitat

En un vídeo a Twitte Riera ha criticat que l’única via de la qual disposen durant la suspensió de l’activitat parlamentària habitual és en les compareixences dels consellers en el Parlament, en les quals creu que el temps dels grups parlamentaris és “molt limitat” i insuficient.

Entre altres preguntes que la CUP planteja fer a l’Executiu de Quim Torra, la formació vol saber si el Govern “pensa continuar fent seguidisme de les polítiques socials i econòmiques que vénen del govern de l’Estat, com està fent actualment”, o si apostarà per que la crisi actual la pagui el gran capital en lloc dels treballadors, ha dit Riera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes