‘El Periódico de Catalunya’ presentarà un ERTO a tota la seva plantilla

El Comitè Professional del diari mostra la seva "perplexitat i preocupació"

El Periódico de Catalunya SLU, societat editora d”El Periódico de Catalunya’, va informar aquest dilluns als representants dels treballadors de la posada en marxa d’un ERTO que serà tramitat davant l’administració i que hauran de negociar empresa i treballadors. L’empresa els va comunica que s’ha estimat la “necessitat de realitzar un ERTO de reducció de jornada/suspensió de contractes de treball, que afectarà a totalitat de la plantilla, i tot això en base a causes productives derivades de la situació generada pel Covid-19”. Per la seva part, el Comitè Professional del diari mostra la seva “perplexitat i preocupació”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes