Sánchez encara no sap si tancarà les fronteres aèries i marítimes

Per ara només afecta les terrestres

Publicitat

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dimecres en el ple del Congrés que no descarta que l’actual tancament de fronteres, que ara per ara només afecta les terrestres, “s’ampliï a les fronteres aèries o marítimes”.

Així ho ha afirmat davant un hemicicle gairebé buit en la seva intervenció per explicar les mesures que ha adoptat l’executiu per fer front a l’epidèmia del coronavirus des del punt de vista sanitari, econòmic i social.

Sánchez ha afirmat a més que, tot i que el tancament de fronteres no afecta les mercaderies, és obvi que la pandèmia i les mesures que s’han adoptat per frenar-la tindran un impacte en el PIB: “El 2020 no tindrà 12 mesos, sinó 10 o fins i tot nou”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes