L’ANC les Corts estrena nou local

L'entitat celebra que "amb aquest pas ens proveïm d’un establiment adequat a totes les activitats que realitzem

L’ANC les Corts estrena nou local al carrer Caballero 65, entre Guitard i Comtes de Bell-lloc amb un horari fix per poder atendre a totes les necessitats dels seus associats i obrir-se així a la gent del barri.

Publicitat

L’entitat, que respecta l’ordre de confinament, reobrirà les seves portes un cop acabi aquest període amb el següent horari:

• dilluns de 18 a 20h,
• dimarts d’11 a 13h i 19 a 21h,
• dimecres d’11 a 13h i de 17 a 19h, i
• dijous de 19 a 21h.

Amb aquesta nova etapa l’Assemblea seguirà conservant els vincles amb l’Ateneu Popular de les Corts, un espai que preveu utilitzar periòdicament amb accions puntuals, sobretot de debat.

En declaracions a Revista Mirall, l’ANC celebra que “amb aquest pas ens proveïm d’un establiment adequat a totes les activitats que realitzem, des de les reunions i els actes fins a l’elaboració de materials solidaris. Els 90m² de l’espai ens permetran ser més polivalents, autònoms. L’abordatge de noves idees acompanya aquest trasllat. Busquem perfils frescos, contribucions originals…”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes