Ni el coronavirus frena el xoc de retrets entre JxCat i ERC

Costa i Rufián s'encaren per la gestió del Govern del virus

Publicitat

El vicepresident primer del Parlament i diputat de JxCat, Josep Costa, i el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, s’han encarat aquest dijous per la gestió que està fent el Govern per combatre i prevenir les conseqüències del coronavirus.

En un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press, Costa ha apostat per adoptar mesures “més dràstiques” per contenir el virus abans que la situació empitjori, amb l’argument que l’excés de precaució sempre és millor que l’excés de confiança.

No obstant això, Rufián li ha contestat, també per Twitter, que la informació és “fluïda, directa i professional, i la gestió, transparent, dinàmica i racional”.

“Com a representants públics que som se’ns demana més responsabilitat. Mirem d’evitar el tertulianisme de bar i deixem que continuïn parlant els experts, per favor”, ha afegit.

Poc abans, també al seu compte de Twitter, el diputat de JxCat al Parlament Lluís Guinó ha considerat que “el més assenyat” seria aplicar les mesures que ha anunciat Dinamarca, on s’han tancat escoles i universitats, i s’han enviat a casa els funcionaris a partir de divendres.

Precisament, Guinó ha assegurat que van plantejar aquestes mesures en la reunió de dimarts del grup parlamentari.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes