La Coordinadora de Colles recomana anul·lar l’activitat castellera

La mesura comença a aplicar-se aquest dimecres i s'allargarà els propers dies a l'espera de noves indicacions de Salut

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha recomanat anul·lar o ajornar l’activitat castellera des d’aquest dimecres i els propers dies, a l’espera de noves indicacions del Departament de Salut, amb qui asseguren que mantenen contacte permanent. Inicialment, l’ens havia decidit aquest dimarts al matí mantenir l’activitat, però va fer marxa enrere després de que el Departament d’Educació recomanés suspendre l’activitat amb nens. “La naturalesa de la nostra activitat no s’entén sense la canalla”, han recollit en un comunicat. Colles com la Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa s’han sumat a la decisió.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes