La Comissaria d’Informació dels Mossos va fer un llistat dels centres fàcils de tancar pels antiavalots l’1-O

Miquel Justo Medrano diu que es van prioritzar els punts de votació amb menys presència ciutadana

El sotscap de la Comissaria General d’Informació dels Mossos el 2017, l’indendent Miquel Justo Medrano, ha explicat aquest dimarts que el migdia de l’1-O la seva comissaria va elaborar un llistat de desenes de centres de votació a tot el territori on les unitats d’ordre públic de la policia catalana podia actuar amb certa facilitat. Davant del canvi d’estratègia policial, després de l’oficialització del trencament de la coordinació entre els tres cossos policials, els agents d’Informació van fer un llistat, regió a regió, dels centres més fàcils de tancar per la poca presència de votants o altres circumstàncies.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes