Torra qualifica de “greu, lamentable i penós” que Sánchez prometi fer tornar Puigdemont

El president de la Generalitat assegura que no distingeix entre els candidats del PSOE, PP, Vox i Cs

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, qualifica de “greu, lamentable i penós” que el candidat del PSOE i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, hagi promès fer tornar l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Espanya perquè reti comptes davant la justícia. En referència al debat a 5 d’aquest dilluns a la nit, Torra agraeix irònicament l’esforç de PSOE, PP, Vox i Cs per plantejar “propostes constructives i responsables” per a Catalunya. “És un no parar. No aconsegueixo distingir uns dels altres”, afegeix Torra a través del seu compte de Twitter.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes