ERC, “l’obstacle” per la “gran coalició” entre PSOE, PP i Cs

El cap de llista dels republicans diu que el líder del PSOE "no té principis" i que si és "feble" parlarà amb els independentistes

El cap de llista d’ERC a les eleccions espanyoles del 10-N, Gabriel Rufián, ha alertat aquest dijous que el PSOE si pot escollirà pactar una “gran coalició” amb PP i Cs i que ERC és l’únic “obstacle” per evitar-ho. Durant el míting del tret de sortida de la campanya al Sant Andreu Teatre de Barcelona, Rufián ha argumentat que la gran coalició suposaria una “regressió de drets civils, socials i nacionals” per a Catalunya i l’Estat i que, per tant, votar ERC el 10-N és una “emergència social, civil i nacional”. Ha dit que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, “no té principis” i que si és “feble”, “seurà i parlarà”. Rufián ha conclòs que el diàleg, la paraula i la política seran possible amb la derrota del PSOE i “obligant-lo” a negociar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes