La Sala Apolo i Gandula recapten 20.000 euros per a l’ONG Open Arms

Love of Lesbian, Bad Gyal, Mishima, Maria Arnal i Marcel Bagés entre els grups participants

El concert solidari amb Open Arms, que es va celebrar dimarts passat a la sala Apolo de Barcelona, va reunir més de mil persones i va recaptar 20.000 euros entre els beneficis de la taquilla i la promoció comercial que es destinaran íntegrament a l’ONG.

Publicitat

En un comunicat aquest dijous, l’esdeveniment organitzat pel segell discogràfic Gandula i la sala de concerts han destacat el paper d’Open Arms que “lluita per protegir el dret a la vida al Mediterrani i als països d’origen, malgrat les nombroses traves dels Estats membre de la Unió Europea”.

Love of Lesbian, Bad Gyal, Mishima, Maria Arnal i Marcel Bagés, Maria José Llergo, Cala Vento, Leïti Sene & Bexnil b2b Chineseguy2021, Ikram Bouloum, Mans O, Ivy Barkakati i Sin Sync Djs van ser els artistes que van actuar per ajudar a finançar la tasca de l’ONG.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes