El Govern obre 15 investigacions als Mossos per les seves males praxis

S'investiga l'agent que va cridar "som gent de pau", el furgó amb manifestants de la T1 i l'atropellament de Tarragona

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha anunciat que en la reunió d’avaluació del conseller d’Interior, Miquel Buch, amb els responsables i comandaments del cos de Mossos d’Esquadra s’ha obert “l’avaluació interna més gran que s’ha fet mai al cos de Mossos d’Esquadra”. El president, Quim Torra, va demanar la seva obertura la setmana passada. Budó ha indicat que “del primer anàlisi se’n deriven 15 actuacions concretes sobre supervisió que poden acabar amb expedient, sanció o informació reservada”. Segons ha pogut saber l’ACN entre aquestes hi ha la relacionada amb l’agent que va cridar “som gent de pau”, el furgó amb manifestants a sobre de la T1 i l’atropellament de Tarragona d’una persona que estava al costat d’uns contenidors.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes