La Cambra d’Espanya respon a la de Barcelona que “Espanya és un país exemplar”

La corporació ha sostingut que "els fets que van tenir lloc el 2017 a Catalunya van constituir un intent de subvertir l'ordre constitucional espanyol"

La Cambra de Comerç d’Espanya ha respost a la de Barcelona que “Espanya és un país exemplar”, després que la corporació que presideix Joan Canadell liderés una petició de mediació a Europa dilluns passat.

Publicitat

“Espanya és un país exemplar com hem demostrat en aquests últims 42 anys de democràcia en què hem aconseguit quotes de llibertat i progrés social i econòmic reconeguts i admirats arreu del món”, ha defensat la Cambra estatal en un comunicat aquest divendres.

La corporació ha sostingut que “els fets que van tenir lloc el 2017 a Catalunya van constituir un intent de subvertir l’ordre constitucional espanyol” i que s’ha respost d’acord amb els principis d’un Estat social i democràtic de dret.

“El conjunt de la societat espanyola hem de treballar per recuperar la concòrdia social i frenar la deterioració econòmica que el procés independentista ha provocat a Catalunya”, ha afegit.

Aquesta ha estat la posició de la corporació estatal després que la Cambra de Barcelona, juntament amb altres cambres catalanes, enviés dilluns passat una carta a la Comissió Europea, el Consell Europeu i el Parlament Europeu perquè intervingués entre Catalunya i la resta d’Espanya.

“No podem romandre passives a la situació a Catalunya i per tant demanem la mediació de la Unió Europea”, resa la carta que van enviar a les institucions europees.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes