Tejero irromp a la concentració de franquistes al cementiri de Mingorrubio

Un cordó policial separa la premsa de la manifestació i també aparta el colpista

Antonio Tejero, autor del cop d’estat de 1981, ha irromput aquest dijous a la concentració de franquistes al cementiri de Mingorrubio. Mig miler de persones l’han ovacionat i han corejat el seu nom, a més de proclames a favor de Franco. La premsa s’hi ha apropat i els manifestants l’han escridassat. La Policia Nacional ha decidit fer un cordó policial per separar la concentració i els mitjans de comunicació. També han apartat Tejero de la manifestació. El seu fill oficiarà una missa al cementiri durant la inhumació del dictador. Els concentrats criden consignes com ‘Premsa manipladora’, ‘Visca Franco’ i altres crits contra Catalunya i l’independentisme.

Publicitat

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes