L’Assemblea de Càrrecs Electes agafa forçá: la CUP hi assistirà

La formació demana que no es converteixi en "una estructura més" per respondre a la sentència i suggereix que s'emmiralli en la trobada de Sants

Publicitat

Els alcaldes, regidors i diputats de la CUP assistiran a l’Assemblea de Càrrecs Electes convocada pel Consell per la República per dimecres vinent. Els anticapitalistes, que dilluns ja van celebrar una trobada de càrrecs electes oberta a tots els partits davant “l’immobilisme” del Govern i del Parlament després de la sentència del Tribunal Suprem, reclamen que l’assemblea sigui “operativa” i no “una estructura més”. Per tot plegat, reclamen “dotar l’Assemblea de continguts” i posen sobre la taula els eixos ja articulats en la trobada que van promoure: autodeterminació, amnistia, prou repressió i drets socials. Els cupaires destaquen que cal marcar uns objectius i unes accions concretes que acompanyin la “lògica” de mobilització al carrer i que no responguin a la institucionalització.

La CUP també recorda que cal mantenir l’Assemblea oberta a tots els càrrecs electes sobiranistes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes