Tesa celebra el premi Ovidi 2019 amb la publicació d’un nou clip

La rapera valenciana Tesa publica avui el clip “La cançó més bonica del món”, dirigit per CarloBlacksoul, amb qui la cantant ja ha treballat anteriorment en “Rebesnéts del Tio Canya” i “La Khalessi” i que tan bona acollida van tenir.

El clip és, en paraules de la pròpia artista, una “oda a l’amor a la família”. A “La cançó més bonica del món” es mostra, a través de diferents històries, la importància de la família per al desenvolupament i la felicitat de la persona. Tesa afirma que és “un recorregut des del suport per a pegar les primeres pedalades fins al somriure al final de la vida”. El clip, en definitiva, mostra “el gaudi de compartir tot allò amb els qui estimes, intentant donar la millor versió d’una mateixa i valorant tot el que la família aporta”.

Publicitat

Tot i que el clip també despulla els aspectes menys agradables d’aquesta relació fraternal, a través d’un lletra contundent i sincera, els aspectes positius tenen molta més força i l’amor que professa als seus pares, els quals podem veure en alguna escena del clip, és immesurable.

“La cançó més bonica del món” és sens dubte un dels temes més íntims del disc Rural, produït per Mark Dasousa i publicat per Halley Supernova el passat mes de març, que acaba de guanyar el Premi al Millor disc de Hip Hop a la XIV edició dels Premis Ovidi, els principals guardons de la música del País Valencià. Aquests premis els atorga anualment el Col·lectiu Ovidi Montllor als artistes valencians que publiquen música en valencià.

El ritme de la cançó, que és molt ballable, el signa l’artista valencià Plan B. Com la mateixa Tesa explica, “porta tota la “candela” sobre un ritme llatí en el quan sonen els scratches esmolats de Loren D”. Així mateix, l’acompanyament melòdic és d’Eryfukkssia i Andrae. “La cançó més bonica del món” ha estat gravada i mesclada a Atomic Studios del productor valencià Mark Dasousa.

Treballar de la mà de Carlo Blacksoul a l’hora de fer el clip és una aposta segura: la peça només pot ser un èxit des de tots els punts de vista artístics i tècnics.

Tesa és una rapera del poble d’Almussafes (València) amb un estil únic que l’ha portat a liderar una escena urbana valenciana en constant creixement i expansió. La seva música, que mescla hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: arrels, feminisme i festa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes