Teletips culturals del moment

Informació de servei del món de la cultura

Publicitat

La Tremenda presenta la segona edició de Radicalment, la cultura per repensar la gestió i la producció cultural des dels valors i les pràctiques de l’economia social i solidària. Un programa dividit en tres sessions, que comença aquest dimecres 23 d’octubre.

 


La Virreina presenta el dijous 24 d’octubre a les 19h amb Marta Echaves, Antonio Gómez Villar i María Ruido la publicació del llibre Working Dead. Escenarios del postrabajo, amb la voluntat de reflexionar sobre les nostres condicions laborals, i per tant, també en les formes de govern.


El CCCB i l’Institut d’Humanitats de Barcelona ofereix el 24 d’octubre de 18h30 a 20h el recital poètic Alçar les mans, aquestes, brutes comissariat per Sònia Moll i Heura Marçal amb les poetes Adriana Bertran, Alba Camarasa, Maria Cabrera i Mireia Calafell, a la Sala Teatre del CCCB.


El divendres 25 d’octubre, a les 18h30, a La Caníbal es presenta per primera vegada el llibre Cuando somos el enemigo: activismo negro en España, amb la participació de Jeffrey Abé Pans (co-autor i coordinador), Irina Illa (prologuista) i Remei Sipi (editora).

 


Laboratorio Difuso continúa el cicle de cine La Cuestión Ecológica amb la segona sessió que té lloc aquest dimarts 22 a les 19h.

 


Branca recorda que encara està oberta la convocatòria amb la temàtica del Ritu i fins el 15 de desembre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes