Baixen a vuit els hospitalitzats pels aldarulls a Catalunya

Reben l'alta un ingressat a l'Hospital del Mar i un altre al Sagrat Cor

Publicitat

El número de ferits ingressats als hospitals catalans pels aldarulls a Catalunya ha baixat a 8, segons l’últim balanç fet públic pel Departament de Salut. En les últimes hores han donat d’alta un ingressat a l’Hospital de Mar i un altre al Sagrat Cor, que segons les últimes informacions el seu estat de poca gravetat. A hores d’ara continuen ingressades quatre persones a l’Hospital de Sant Pau, un de molt greu, un Policia Nacional, i tres greus per lesions oculars que han perdut la visió d’un ull. A l’Hospital Vall d’Hebron es manté hospitalitzada una noia en estat greu, mentre que al Josep Trueta de Girona hi ha dos ferits, un de greu i un altre de menys gravetat. Al Sagrat Cor es manté ingressat un ferit de poca gravetat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes