Arriba la ‘Vida Perfecta’

El dimecres passat al vespre vam poder assistir al passi especial dels tres primers capítols de la sèrie Vida Perfecta, dirigida per Leticia Dolera després de moltes polèmiques que els últims mesos van posar en dubte la seva manera d’enfocar la lluita feminista. Res de tot això semblava molestar ahir a les tres actrius protagonistes (la mateixa directora, Celia Freijeiro i Aixa Villagrán) que passejaven somrients i satisfetes pel Phenomena, on va tenir lloc l’esdeveniment. També hi vam poder veure actors com Enric Auquer, que apareix a la sèrie amb un paper desafiant i amb molta rellevància, i alguna de les seves amistats, com Elisabet Casanovas (protagonista de la sèrie Merlí de TV3) que, entre abraçades, el felicitaven per la nova estrena.

Publicitat

Després de prendre la paraula per expressar la seva disconformitat amb els successos d’aquesta setmana a Barcelona, Leticia Dolera va parlar de la seva sèrie com una història “en què les dones es fan preguntes sobre conceptes amb què tots hem crescut, i quan ens fem grans hem de dur-los a la vida real”. Però, “ei, els homes també es fan preguntes!” va dir assenyalant els personatges masculins de la sèrie, com per exemple, David Verdaguer. En començar la projecció vam poder comprovar que, efectivament, és una sèrie plena de dubtes pels que passa tothom en fer-se gran: relacions personals, sexe, maternitat, feina… i que estan tractats amb la naturalitat amb què segur que la directora els ha viscut en la seva vida real.

Autobiogràfica o no, Vida Perfecta és una sèrie de contrastos, on hi caben molts estils de vida i personalitats diferents, i on l’amistat i la comprensió entre amigues fa de fil principal de la narració. Amb una banda sonora que sembla que s’emmotlla a les imatges i Barcelona com a escenari principal ja podem tenir sospites de que serà un sèrie que farà parlar, riure i emocionar-se a moltes persones que s’hi veuran identificades o bé estaran disposades a re planejar-se molts afers de la seva existència. “Perdre la por a que tot es capgiri” es la proposta principal que planteja el film i la intenció que qualsevol pot tenir en acabar de veure’n algun capítol.

Vida Perfecta es va estrenar el dia 18 i es pot veure a Movistar plus, però ja tenim ganes de seguir-la i de veure el desenllaç de la vida de la Maria, l’Esther i la Cristina, tres dones amb estils molt diferents però un tret en comú: sobreviure a les dificultats de viure. Com va preguntar Dolera a l’escenari del Phenomena, que aixequi el braç qui s’ha fet alguna vegada aquestes preguntes sobre la vida.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes