Chill C. i Flashy Ice Cream posen banda sonora als aldarulls

La revolta ja té cançó

Arran dels aldarulls d’aquests dies protagonitzats per la policia, els músics Chill C. i Flashy Ice Cream han creat la cançó Llàgrimes de sang per homenatjar els activistes. El fet ha estat recollit per Clàudi Rius, cap de redacció de Núvol.

Publicitat

La periodista ha descrit la cançó com a canvi de paradigma en la cultura catalana. Aquestes han estat les seves paraules: “També hi ha un canvi de paradigma polític en aquests joves. Per ells s’ha acabat el simbolisme i la política sentimentaloide. Espanya els ha fet mal i no ho obliden: “Et volen al seu costat però després t’insulten […] Hem crescut amb cada cop de porra.”

https://twitter.com/ClaudiaRiusL/status/1185847850770542592

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes