L’Assemblea demana la dimissió de Buch

Wagensberg adverteix que la disciplina de vot no pot passar per sobre de l'ètica: "Cap vot més per salvar Interior"

Aquest matí l’Assemblea Nacional de Catalunya ha demanat la dimissió del conseller Buch arran de la manca de capacitat davant dels greus fets dels últims dies. Aquestes han estat les paraules exactes:

Publicitat

El diputat d’ERC Roger Wagensberg ha criticat la “impunitat” dels Mossos dirigits per Buch que creu que fa “molt” que s’ha d’aturar. “Quan treballar internament no serveix, només queda fer-ho públicament. En aquest sentit, el diputat ha advertit que “cap disciplina de vot passa per sobre de l’ètica” i afirma que no oferirà “cap vot més per salvar Interior”. En aquest sentit, Wagensberg diu que cal “depurar moltes responsabilitats” per “aquests dies i els passats”. “Drets fonamentals, com el de protesta en defensa de l’habitatge digne, estan sent vulnerats sistemàticament. Això no pot passar per davant de cap disciplina de vot”, ha afegit, alhora que ha insistit que assumeix “totes les conseqüències” de la seva decisió

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes