El President Torra participa a la marxa per la llibertat de Girona

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El President Quim Torra ha participat avui a la Marxa per la llibertat que ha sortit de Girona. Ho ha fet després de reunir-se amb Budó i Buch. Torra ha estat acompanyat de l’exLehendakari Juan Jose Ibarretxe.

Sobre la reunió

La reunió que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat el matí d’aquest dimecres amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el d’Interior, Miquel Buch, ha acabat després que aquest últim sortís del Palau de la Generalitat.

Torra ha abandonat la reunió abans que Buch per assistir a una de les cinc Marxes per la Llibertat que han convocat l’ANC i Òmnium Cultural, i finalment el Departament d’Interior de la Generalitat ha ajornat la roda de premsa que havia de fer el conseller a les 10.30 hores.

La trobada, que ha començat a les 9.00 hores, ha tingut lloc després dels aldarulls que s’han registrat a diversos municipis catalans després de la sentència del Tribunal Suprem (TS) als líders independentistes.

- Publicitat -