Buch surt en defensa dels Mossos

Havia de comparèixer a les 11h i ho ha fet a les 17h

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha defensat les actuacions i la proporcionalitat dels Mossos d’Esquadra i també les manifestacions cíviques que hi ha hagut com a resposta a la sentència, tot i que ha alertat que al final d’algunes d’aquestes protestes hi ha “grups violents” que vol aïllar.

Publicitat

El conseller ha tingut una reunió aquest dimecres al matí amb la cúpula del Govern: amb el president, Quim Torra, amb el vicepresident, Pere Aragonès, i amb la consellera de Presidència i Portaveu del Govern, Meritxell Budó, després dels aldarulls de dimarts a diverses ciutats de Catalunya amb 125 ferits.

Interior havia convocat una roda de premsa del conseller a les 10.30 d’aquest dimecres; a les 11.00 membres del departament han explicat que la reunió s’estava allargant i a les 12.00 han informat que l’ajornaven fins a les 17 hores.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes