Cuixart fa una crida perquè “la vergonya de les sentències doni la volta al món”

"Lluitar pel dret a decidir-ho tot és una obligació moral"

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha fet una crida aquest dimarts perquè “la vergonya d’aquestes sentències doni la volta al món, acompanyades de la mobilització popular i la voluntat inequívoca dels catalans de contribuir, des de l’acció no-violenta, a la pau, la justícia i la llibertat”

Publicitat

En una carta dirigida als socis d’Òmnium, recollida per Europa Press, ha afirmat que “lluitar pel dret a decidir-ho tot” és una obligació moral i una responsabilitat, i ha demanat no caure en la frustració després de la sentència del Suprem.

“Lluny de cap penediment, ho tornarem a fer i ho farem junts, sense deixar-nos a ningú pel camí. També per amor a la vida i la llibertat. Tinguem coratge i siguem perseverants”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes