Aragonès remarca que s’empresona el “primer govern democràtic” de la UE des de la Segona Guerra Mundial

El vicepresident conjura el Govern per recuperar la llibertat i la democràcia: "Ara també ho farem"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha remarcat que s’ha empresonat el “primer govern democràtic” de la Unió Europea (UE), 79 anys després de l’afusellament de Lluís Companys, l’únic president escollit democràticament assassinat durant la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial. En el marc de l’ofrena floral al cementiri de Montjuïc, aquest dimarts al matí, el també conseller d’Economia ha conjurat el Govern per recuperar la llibertat i la democràcia: “Si es va fer fa 79 anys, ara també ho farem”. Aragonès ha insistit en el “fil roig” de la història de la Generalitat que connecta l’assassinat de Companys (1940) amb la sentència del Suprem contra l’executiu de Carles Puigdemont.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes