Trobar l’art sonor entre la música, la instal·lació i la performance

Aquest dijous a les 19:00h a l’Arts Santa Mònica

Publicitat

Art sonor, dècades usant aquesta expressió per a una pràctica artístiques a la qual el rastre filològic i el discurs públic sembla no haver aconseguit el mateix nivell de profunditat o complexitat dels discursos sobre altres formes d’art, o almenys això es qüestionen els nostres ponents.

Jan Mech, artista i professor de Tecnologia expressiva en el Institut del Teatre, i Lluís Nacenta, director d’Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals, tots dos personalitats clau de l’exposició (Al)most life, after all.

Estan les obres que es presenten en aquesta mostra en el centre d’un triangle marcat per la música, la instal·lació i la performance? És aquesta una qüestió experiencial constant en l’art sonor?

http://bit.ly/conferenciaartsonor

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes