El detall que demostra com Cs considera el Parlament com una plataforma política

S'endú tres diputats més de la cambra catalana a les llistes del Congrés per al 10-N

Ciutadans ha anunciat aquest dilluns les llistes amb les quals concorrerà a les pròximes eleccions estatals del 10 de novembre, i a la circumscripció de Barcelona incorpora tres diputats més del Parlament. El grup encapçalat per la guanyadora de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre del 2018 a Catalunya, Inés Arrimadas, inclou ara els noms dels diputats Nacho Martín Blanco, Sònia Sierra i José María Cano als llocs 5, 6 i 7 respectivament. Fernando Tomás de Páramo, que en els últims comicis anava de número 4, ha pujat ara fins al número 2, després que Antonio Roldán abandonés el partit. Al número 3 repeteix José María Espejo-Saavedra, i el 4 l’ocupa ara Carina Mejías, que en els comicis de l’abril anava de 5.

Publicitat

Pel que fa als caps de llista a les altres tres circumscripcions electorals de Catalunya, Ciutadans repeteix noms. Així, el número 1 per Girona és Héctor Amello. La número 1 per Lleida és María Burrel. I el número 1 per Tarragona és Sergio Del Campo.

A les llistes del Senat, el número 1 per Barcelona és Martín Eusebio Barra. La número 1 per Girona és Míriam Pujola. La número 1 per Lleida és Cristina Daza. I la número 1 per Tarragona és Patricia Faura.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes