Aquestes són les nominacions de Rosalía als premis de la MTV

La cantant Ariana Grande lidera la llista de candidats a premis amb set nominacions

L’artista de Sant Esteve Sesrovires Rosalía ha estat nominada per a quatre categories dels MTV EMAs del 2019. En concret, opta al premi a millor vídeo, a millor col·laboració –en ambdós casos amb el tema ‘Con altura ft. El Guincho’-, a millor ‘look’ i a millor ‘push’. El canal musical ha fet públiques avui les nominacions, que lidera la cantant Ariana Grande amb set candidatures, entre les quals a millor artista, millor vídeo –on tindrà Rosalía com a rival- o millor cançó. Els artistes Lil Nas X i Billie Eilish segueixen de prop Ariana Grande pel que fa a les nominacions amb sis cadascun. D’altra banda, Amaral, Anni B Sweet, Beret, Carolina Durante i Lola Índigo competiran per convertir-se en el “millor artista espanyol” segons el barem de la cadena.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes