Rivera insisteix a aplicar l’article 155

El líder de la formació taronja s'ha preguntat si algú pensa que el president de la Generalitat, Quim Torra, "ordenaria als Mossos (d'Esquadra) investigar els seus amics i familiars dels comandaments separatistes"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha insistit que cal aplicar l’article 155 de la Constitució a Catalunya després de la detenció, aquest dilluns, de nou presumptes independentistes radicals que planejaven accions violentes organitzades per membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

Publicitat

A través d’un missatge en el seu compte de Twitter, Rivera ha donat les gràcies a la Guàrdia Civil “per aquesta operació contra radicals separatistes que, segons la investigació, planejaven accions terroristes”.

El líder de la formació taronja s’ha preguntat si algú pensa que el president de la Generalitat, Quim Torra, “ordenaria als Mossos (d’Esquadra) investigar els seus amics i familiars dels comandaments separatistes”. I com que, en la seva opinió, Torra no actuarà contra els CDRs, ha reiterat la seva exigència: “155 ja”.

Els nou detinguts en l’operació coordinada per l’Audiència Nacional estan imputats per terrorisme i per rebel·lió. Segons ha informat la Guàrdia Civil, en els escorcolls que s’han dut a terme a la província de Barcelona s’han trobat precursors d’explosius.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes