Primeres reaccions a les detencions

La investigació es troba sota secret de sumari

Unes 300 persones, segons fonts de la Policia Municipal de Sabadell (Barcelona), s’han concentrat a la plaça de la Dona del Tèxtil per protestar contra l’operatiu que la Guàrdia Civil ha desplegat aquest dilluns amb nou detinguts vinculats als CDRs.

Publicitat

A més de membres del cos de l’institut armat, també s’hi han desplegat diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, que han establert un perímetre de seguretat amb els manifestants.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, fins a les 9.00 hores s’havien efectuat nou detencions i s’havien dut a terme deu escorcolls a la província de Barcelona, amb la finalitat de localitzar i, si escau, confiscar proves que evidenciïn el grau de preparació d’accions violentes.

La investigació es troba sota secret de sumari i és una operació coordinada pel Jutjat Central número 6 i la Fiscalia de l’Audiència Nacional.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes