La conselleria de Cultura es treu de sobre el Pla Nacional de Lectura

La Institució de les Lletres Catalanes serà l'orgàn de l'administració que el coordinarà

La Institució de les Lletres Catalanes (ILC) coordinarà a partir d’ara el Pla Nacional de Lectura. El Consell Assessor de l’ILC ho ha decidit aquest dijous, tot tenint en compte que els representants de les entitats que participen en aquest òrgan consultiu ja formen la taula sectorial de les lletres catalanes. La reunió ha estat la primera que han encapçalat Oriol Ponsatí-Murla com a director de l’ILC i Mariàngela Vilallonga com a consellera de Cultura de la Generalitat.

Publicitat

Així doncs, el Consell Nacional de la Lectura estarà constituït pels representants del Consell Assessor i de la Junta de Govern de la ILC, el director de la qual coordinarà el Pla amb totes les unitats del Departament de Cultura i amb d’altres departaments de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes