El Cercle d’Economia contra la via “rupturista i unilateral”

A la reunió hi han assistit: Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Silvia Alsina, Jordi Amat, Nuria Cabutí, Mercè Conesa, José Manuel González-Páramo, Alfonso Rodés i Miguel Trias

Publicitat

El Cercle d’Economia ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que no es promoguin decisions “rupturistes i unilaterals”, en una reunió al Palau de la Generalitat aquest dijous.

En la trobada, la junta directiva de l’entitat, liderada pel seu president, Javier Faus, va detallar a Torra les seves prioritats programàtiques, entre les quals hi ha la redefinició del model territorial de l’Estat i la creació d’un marc que afavoreixi el diàleg, la negociació i la transacció, segons un comunicat.

Faus va destacar també l’aposta per una Barcelona metropolitana, capital de Catalunya, però al seu torn cocapital espanyola, i ha transmès la voluntat de debatre al voltant d’Europa com a garant de la democràcia liberal, de l’estat del benestar, la competitivitat i regulació de la competència.

En la reunió també hi van assistir alguns membres de la nova Junta Directiva del Cercle, com el vicepresident Jordi Gual i els vocals Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Silvia Alsina, Jordi Amat, Nuria Cabutí, Mercè Conesa, José Manuel González-Páramo, Alfonso Rodés i Miguel Trias.

El president de l’entitat ha convidat Torra a la propera Reunió Cercle d’Economia, que aquest any arribarà a la seva XXXVI edició i se celebrarà a Barcelona al maig.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes