280.000 vols: ja es poden comprar els bitllets d’avió per a l’estiu del 2020

easyJet posa a la venda els bitllets per als més de 280.000 vols de la temporada d'estiu

easyJet ja ha posat a la venda els bitllets per als vols de la propera temporada d’estiu 2020, entre el 29 de març i el 30 d’agost, quan té previst operar 287.098 vols en tota la seva xarxa europea.

Publicitat

Amb això, easyJet oferirà més de 50,3 milions de seients durant aquesta temporada, dels quals més de 26 milions corresponen a rutes que provenen o es dirigeixen al Regne Unit, que seran operades mitjançant 150.219 vols.

A més de disposar d’una base a Barcelona i una altra estacional a Palma, easyJet opera en 21 aeroports espanyols i vola a diferents capitals europees com Londres, Edimburg, París, Berlín o Milà, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes