Convocades concentracions setmanals a Brussel·les per reclamar els escons de Puigdemont, Junqueras i Comín

Un grup de votants creen la plataforma 'No ens robeu els vots' per denunciar que més de dos milions de persones "no estan representats" a l'Eurocambra

Publicitat

Un grup de votants a les eleccions europees ha creat la plataforma ‘No ens robeu els vots’ i han convocat concentracions setmanals a partir del 17 de setembre davant el Parlament Europeu i la Comissió Europea per reclamar els escons de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín. La plataforma vol denunciar la “flagrant violació dels principis bàsics de la democràcia” que representa que més de dos milions de persones “no estiguin representades” a “l’única institució democràtica de la Unió Europea”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes