L’Eurocambra analitza el Cas Junqueras

El comitè d'Afers Legals debat aquest dimarts un informe sobre la immunitat parlamentària arran del cas del president d'ERC

Publicitat

El Parlament Europeu analitza aquest dimarts si envia al·legacions al Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre el cas d’Oriol Junqueras i el seu escó a la cambra, segons ha pogut confirmar l’ACN de diverses fonts. El comitè d’Afers Legals debatrà aquest matí a porta tancada un informe de l’eurodiputat francès Geoffroy Didier sobre l’abast i la interpretació de l’article 9 del reglament sobre “privilegis i immunitats de la Unió Europea” i la “possible presentació d’observacions del Parlament Europeu” en el cas C-502/19, que afecta al president d’ERC. La vista judicial de Junqueras al TJUE està prevista pel 14 d’octubre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes