Nova massacre als EUA

Almenys set morts i més de 20 ferits per trets a Midland, Texas

Almenys set persones han mort i 21 persones han resultat ferides de bala entre les localitats d’Odessa i Midland, a Texas, pels trets d’un individu que ha estat abatut, segons ha confirmat l’alcalde d’Odessa, David Turner.

Publicitat

La Policia donarà una roda de premsa entorn de les 19.00 hores- hora peninsular espanyola -, segons ha fet saber al seu compte de Twitter.

“Un subjecte -possiblement dos- està conduint actualment per Odessa disparant persones a l’atzar. En aquest moment hi ha múltiples víctimes de trets. Totes les forces de l’ordre estan cercant el sospitós”, ha assegurat la Policia d’Odessa a través de la xarxa social Facebook.

Les autoritats de Midland han informat que un dels autors d’aquest tiroteig ha estat abatut a la població d’Odessa i han assenyalat que no hi ha “cap tirador actiu en aquest moment”.

En un primer moment es va informar d’un o dos tiradors i falta encara per confirmar aquesta informació, segons recull la cadena de televisió CBS7.

“Creiem que hi ha dos tiradors en dos vehicles diferents”, explicava un portaveu policial que va aportar la marca i color dels dos vehicles. “Per favor, mantinguin-se allunyats d’aquestes zones i romanguin a les seves cases”, va concloure.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes