Colau acusa Buch

L'alcaldessa es queixa que s'hagi perdut un any i nega que la ciutat sigui un caos

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha acusat aquest dilluns el conseller d’Interior, Miquel Buch, de tenir una actitud de “deixadesa intencionada” envers Barcelona i ha constatat que només ha actuat quan han passat les eleccions municipals. “Buch no venia ni a les reunions. Deia que no feia falta policia i no volia posar hores extraordinàries als Mossos. Ara ha vingut a la junta de seguretat i ha dit que faríem un pla extraordinari. Haguéssim pogut fer tot això fa un any”, ha etzibat Colau en declaracions a TV3 després que diumenge denunciés una campanya orquestrada contra el seu govern per donar la imatge que Barcelona és un caos en seguretat. L’alcaldessa també ha responsabilitzat PP i Cs d’aquest discurs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes